Stercore 2 mg X 28 comprimate filmate


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari
Alege farmacia

Stercore 2 mg X 28 comprimate filmate - Catena

Stercore este indicat in tratamentul simptomatic al constipatiei cronice la adultii la care laxativele nu au determinat o ameliorare corespunzatoare.

Atentionari

Excretia renala este calea principala de eliminare a prucalopridului (vezi pct. 5.2). La pacientii cu insuficienta renala severa se recomanda o doza de 1 mg (vezi pct. 4.2).

Se impune prudenta când se prescrie Stercore la pacientii cu insuficienta hepatica severa (clasa C ChildPugh), din cauza datelor limitate la pacientii cu insuficienta hepatica severa (vezi pct. 4.2).

Exista informatii limitate privind siguranta si eficacitatea utilizarii Stercore la pacientii cu boli concomitente severe sau nestabilizate din punct de vedere clinic (de exemplu boli cardiovasculare sau pulmonare, tulburari neurologice sau psihice, cancer sau SIDA si alte tulburari endocrine). Sunt necesare masuri de precautie in cazul recomandarii Stercore pacientilor cu astfel de afectiuni, in special când este administrat la pacientii cu antecedente de aritmii sau boala ischemica cardiovasculara.

In caz de diaree severa, eficacitatea contraceptivelor orale poate fi redusa si se recomanda utilizarea unei metode contraceptive suplimentare, pentru a preveni posibilitatea de esec al contraceptiei orale (vezi recomandarile pentru contraceptivele orale).

Comprimatele contin lactoza. Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit total de lactaza sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze acest medicament.

 

*Pentru pret te asteptam in cea mai apropiata farmacie Catena

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina
    Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina

    Fiecare etapa din viata bebelusului vine cu provocari noi pentru parinti, iar una dintre ele este tranzitia de la alaptat la biberon. Fie ca este vorba despre intoarcerea mamei la serviciu, despre nevoia…

  • Uter didelf (uter dublu)
    Uter didelf (uter dublu)

    Uterul didelf, cunoscut si sub denumirea de uter dublu, este o anomalie congenitala rara a sistemului reproducator feminin, in care o femeie are doua cavitati uterine separate, fiecare cu propriul sau…

  • Sindromul Rapp-Hodgkin
    Sindromul Rapp-Hodgkin

    Sindromul Rapp-Hodgkin este o tulburare genetica rara care afecteaza in primul rand dezvoltarea anumitor structuri ale corpului, in special dintii, parul si unghiile. Poate avea un impact semnificativ…

  • Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament
    Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament

    Functionarea normala a intregului sistem cardiovascular depinde in buna masura si de niste structuri anatomice situate in interiorul inimii, cunoscute sub denumirea de valve cardiace. Exista patru astfel…