Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml - Catena
Untul de cacao de la Mayam incetineste procesul de imbatranire cutanata, ajuta la regenerarea filmului hidrolipidic al pielii, intarzie aparitia ridurilor, ajuta la prevenirea formarii vergeturilor, contribuie la o bronzare naturala si uniforma.
Metoda de obtinere a untului de cacao: prin macinarea boabelor si presare mecanica; untul rezultat este supus unui proces de filtrare fizica, pentru decolorare si usoara dezodorizare.
Calitate Unt de Cacao bio MAYAM: produs cosmetic natural si organic, certificat Ecocert.
Proprietati organoleptice: masa solida si compacta de culoare galbena cu fin miros specific, se topeste la cca. 35°C sau in contact cu pielea.
Compusi principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, polifenoli, teobromina, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli
Ingrediente Mayam Unt de Cacao
Theobroma cacao seed butter*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.
Recomandari de utilizare Mayam Unt de Cacao
-
pentru ingrijirea pielii, in special a pielii uscate;
-
pentru ingrijirea tenului deshidratat si imbatranit;
-
pentru regenerarea pielii afectate de factori externi;
-
pentru repararea si vindecarea pielii crapate, dure;
-
pentru masaj anticelulitic;
-
pentru ingrijirea pielii in timpul sarcinii si dupa nastere;
-
pentru ingrijirea buzelor;
-
pentru ingrijirea mainilor si picioarelor;
-
la prepararea sapunurilor;
-
ca ingredient in diverse preparate cosmetice, tinandu-se cont de consistenta pe care o confera dupa solidificare;
-
ca ingredient in rujuri si balsam de buze, avand o textura foarte placuta;
-
ca ingredient in balsamuri si creme emulsionate pentru ingrijirea pielii si masaje.
Precautii / Atentionari Mayam Unt de Cacao
Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.