Ibalgin forte 400mg X 12 comprimate filmate


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta

Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Ibalgin forte 400mg X 12 comprimate filmate - Catena

Ibalgin este un medicament care face parte din clasa antiinflamatoarelor si antireumaticelor nesteroidiene, derivati de acid propionic care contine ibuprofen.

Ibalgin este indicat pentru:

- tratamentul afectiunilor reumatismale acute sau cronice: reumatism articular inflamator sau degenerativ, reumatism extraarticular;

- tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase: cefalee, migrena (tratament si profilaxie), dureri dentare, dismenoree, dureri osteo-articulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse);

- tratamentul simptomatic al febrei.

Doze si mod de administrare

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: se administreaza initial 200 - 400 mg ibuprofen, apoi, daca este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4 ? 6 ore, fara a depasi doza maxima de 1200 mg ibuprofen.

Comprimatele filmate se inghit intregi, cu un pahar cu apa, preferabil in timpul meselor.

Se recomanda ca durata tratamentului sa nu depaseasca 7 zile.

Daca, in cazul adolescentilor (cu varsta peste 12 ani), administrarea acestui medicament este necesara pentru mai mult de 3 zile, sau daca simptomele se agraveaza, trebuie sa va adresati unui medic.

 

Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa luati Ibalgin Forte cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

*Pentru pret te asteptam in cea mai apropiata farmacie Catena

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina
    Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina

    Fiecare etapa din viata bebelusului vine cu provocari noi pentru parinti, iar una dintre ele este tranzitia de la alaptat la biberon. Fie ca este vorba despre intoarcerea mamei la serviciu, despre nevoia…

  • Uter didelf (uter dublu)
    Uter didelf (uter dublu)

    Uterul didelf, cunoscut si sub denumirea de uter dublu, este o anomalie congenitala rara a sistemului reproducator feminin, in care o femeie are doua cavitati uterine separate, fiecare cu propriul sau…

  • Sindromul Rapp-Hodgkin
    Sindromul Rapp-Hodgkin

    Sindromul Rapp-Hodgkin este o tulburare genetica rara care afecteaza in primul rand dezvoltarea anumitor structuri ale corpului, in special dintii, parul si unghiile. Poate avea un impact semnificativ…

  • Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament
    Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament

    Functionarea normala a intregului sistem cardiovascular depinde in buna masura si de niste structuri anatomice situate in interiorul inimii, cunoscute sub denumirea de valve cardiace. Exista patru astfel…