Hipp Anti-Reflux AR formula de lapte speciala +0 luni este un dietetic pentru scopuri medicale special, de la nastere.
Ingrediente: Lapte degresat, produs din zer (pudra de zer partial demineralizat), uleiuri vegetale (ulei de palmier❤, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), lactoza, agent de ingrosare faina de roscove, ulei de peste, clorura de potasiu, colina, ulei din Mortierella alpina, carbonat de calciu, clorura de calciu, citrat de sodiu, L-fenilalanina, selenit de sodiu, L-tirozina,sulfat de zinc, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, L- leucina, L-triptofan, L-histidina, sulfat de fier, stabilizator acid lactic, iodat de potasiu, vitamina C (L-ascorbat de sodiu), culturi de bacterii lactice (Limosilactobacillus fermentum®1 hereditum , vitamina E (DL-alfa tocoferil acetat), niacina (nicotinamida), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), sulfat de cupru, vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina A (acetat de retinil), carbonat de magneziu, inozitol, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), acid folic, vitamina K (fitomenadiona), vitamina D (colecalciferol), D-biotina, vitamina B12 (cianocobalamina).
Beneficii
Formula previne refluxul laptelui in esofag, in cazurile de eructatie si reflux. Faina de roscove din compozitia este un agent natural de ingrosare care ii ofera consistenta formulei de lapte, astfel, laptele ramane mai usor in stomac si refluxul in esofag este redus. Simptomele bebelusului ar trebui sa se amelioreze dupa cateva zile de folosire a formulei HiPP Anti-Reflux, care asigura toti nutrientii necesari.
Ingrediente: Lapte degresat, produs din zer, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), maltodextrina, agent de ingrosare faina de roscove, lactoza, carbonat de calciu, uleiuri LCP³ (ulei de peste, ulei vegetal din mortierella alpina), clorura de calciu, ortofosfati de calciu, L-tirozina, clorura de potasiu, vitamina C, L-fenilalanina, L-triptofan, sulfat de zinc, sulfat de fier, stabilizator acid lactic, carbonat de magneziu, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus ®4fermentum hereditum), niacina, clorura de sodiu, vitamina A, vitamina E, acid pantotenic, complex cupru-lizina, vitamina B, vitamina B, vitamina B, iodat de potasiu, sulfat de mangan, acid folic, 162vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotina, vitamina B.12 fara Organisme Modificate Genetic 34LCP: acizi grasi polinesaturati cu lant lung/ Lactobacillus fermentum CECT5716, ulei de palmier, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente.
Mod de administrare:
HiPP AR Organic este potrivita pentru regimul dietetic al refluxului si eructatiilor sugarilor si poate fi folosita sub supraveghere medicala, de la nastere, ca hrana unica. Faina naturala de roscove este o fibra dietetica naturala, valoroasa. Din acest motiv, ati putea observa ca bebelusul are scaune mai moi, dupa consumul de HiPP AR Organic
Fierbeti apa proaspata de fiecare data cand preparati laptele si raciti-o pana la aprox. 40-50 °C. Turnati 2/3 din apa necesara (conform tabelului) intr-o sticla de biberon curata. Umpleti masura dozatoare din pachet, iar surplusul inlaturati-l cu varful unui cutit.Adaugati cantitatea necesara de HiPP AR Organic in sticla in care ati pus cele 2/3 din apa fiarta si racita. Inchideti sticla si agitati bine, apoi adaugati apa ramasa si mai agitati bine de cateva ori. Dupa preparare, lasati biberonul in repaus 7 minute si apoi agitati din nou, de cateva ori. Apoi verificati daca s-a racit pana la temperatura optima de aprox. 37°C. Daca nu, lasati sa se raceasca pana la aceasta temperatura.