Sustine echilibrul florei intestinale si digestia optima
Recomandari
Hepiflor Saccharomyces Boulardii capsule poate fi asociat medicatiei pentru:
-
Tratamentul diareei asociate antibioticelor
-
Tratamentul diareei infectioase
-
Tratamentul diareei acute
-
Tratamentul diareei calatorului
-
Infectiei cu Helicobacter Pylori
-
Sindromul de intestin iritabil
Informatii generale
Saccharomyces cerevisiae var. boulardii contribuie la mentinerea sanatatii tractului digestiv, ajutand la reducerea activitatii microbiene si la sustinerea sistemului imun:
• produce peptide care ajuta la reducera enterotoxinelor bacteriilor patogene
• ajuta la reducerea atasarii de mucoasa intestinala si la proliferarea mai multor specii de fungi si bacterii patogene (Candida albicans, E. coli, Shigella, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Entamoeba hystolitica), Salmonella si Yersinia
• ajuta la echilibrarea sistemului imunitar datorita β-glucanilor, fibre din peretele celular al Saccharomyces boulardii
• ajuta la sustinerea raspunsul imun la nivel intestinal si la cresterea productiei de imunoglobulina A ( IgA) secretor
• ajuta la echilibrarea reactiilor inflamatorii intestinale, ajuta la reducerea raspunsului inflamator exagerat
• ajuta la mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale
• ajuta la echilibrarea florei intestinale: componentele peretelui celular Saccharomyces boulardii fiind folosite de catre microbiota pentru procesele de fermentatie si de productie a acizilor grasi cu lant scurt
Doze si mod de utilizare
Copii peste 12 ani:
1 capsula/zi de Hepiflor Saccharomyces Boulardii , odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, sau conform recomandarii specialistului.
Adulti:
Se recomanda utilizarea a 1 2 capsule de Hepiflor Saccharomyces Boulardii de 1 2 ori pe zi, odata cu
initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice. Este util ca utilizarea de Hepiflor saccharomyces Boulardii capsule sa se continue o saptamana dupa încheierea tratamentului cu antibiotice
Capsula se poate utiliza ca atare sau se poate desface si dizolva în lichid (apa, ceai, etc) la temperatura camerei.