Aspirin Cardio 100 mg, 28 comprimate gastrorezistente


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta

Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Aspirin Cardio 100 mg, 28 comprimate gastrorezistente - Catena

Aspirin Cardio 100 mg comprimate gastrorezistente este un medicament care scade riscul mortalitatii la pacientii suspecti de infarct miocardic acut.
 

Ce este ASPIRIN CARDIO 100 mg si pentru ce se utilizeaza

 
ASPIRIN CARDIO 100 mg inhiba adeziunea si agregarea trombocitelor din sange (trombocite) si in felul acesta previne formarea cheagurilor de sange (trombi) in curs de dezvoltare (inhibarea agregarii plachetare).
 
ASPIRIN CARDIO 100 mg este utilizat pentru a reduce riscul de mortalitate la pacientii la care se suspecteaza infarct miocardic acut. ASPIRIN CARDIO 100 mg este utilizat si pentru reducerea riscului de morbiditate si mortalitate la pacientii cu infarct miocardic in antecedente. 
 

Alte intrebuintari ale ASPIRIN CARDIO 100 mg

 
  • Profilaxia secundara a accidentului vascular cerebral;
  • Reducerea riscului de atacuri ischemice tranzitorii (AIT) si accident vascular cerebral la pacientii cu AIT;
  • Reducerea riscului la pacientii cu angina pectorala stabila si instabila;
  • Profilaxia trombembolismului dupa chirurgie vasculara sau interventii chirurgicale, de exemplu, PTCA (Angioplastia Coronariana Percutanata Transluminala), CABG (Bypass Coronarian), endarterectomie carotidiana, sunturi arterio-venoase;
  • Profilaxia trombozei venoase profunde si a embolismului pulmonar dupa imobilizare pe termen lung, de exemplu, dupa interventie chirurgicala majora;
  • Reducerea riscului primar de infarct miocardic la persoanele cu factori de risc cardiovascular (diabet zaharat, hiperlipidemie, hipertensiune arteriala, obezitate, fumat, varsta inaintata);
  • Inhibarea profilactica a agregarii plachetare in anevrism coronarian.
*Pentru pret te asteptam in cea mai apropiata farmacie Catena

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina
    Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina

    Fiecare etapa din viata bebelusului vine cu provocari noi pentru parinti, iar una dintre ele este tranzitia de la alaptat la biberon. Fie ca este vorba despre intoarcerea mamei la serviciu, despre nevoia…

  • Uter didelf (uter dublu)
    Uter didelf (uter dublu)

    Uterul didelf, cunoscut si sub denumirea de uter dublu, este o anomalie congenitala rara a sistemului reproducator feminin, in care o femeie are doua cavitati uterine separate, fiecare cu propriul sau…

  • Sindromul Rapp-Hodgkin
    Sindromul Rapp-Hodgkin

    Sindromul Rapp-Hodgkin este o tulburare genetica rara care afecteaza in primul rand dezvoltarea anumitor structuri ale corpului, in special dintii, parul si unghiile. Poate avea un impact semnificativ…

  • Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament
    Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament

    Functionarea normala a intregului sistem cardiovascular depinde in buna masura si de niste structuri anatomice situate in interiorul inimii, cunoscute sub denumirea de valve cardiace. Exista patru astfel…