Aptamil PEPTI SYNEO 2, 6+ luni X 400 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Aptamil PEPTI SYNEO 2, 6+ luni X 400 g - Catena

Alergia este o reactie exagerata a sistemului imunitar fata de alimente sau de mediul inconjurator. Alergia la proteinele din laptele de vaca este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari si implica o reactie imunitara la proteina prezenta in lapte.

Beneficii

 Aptamil® Pepti SYNEO™2 este un aliment destinat unui scop medical special, care contine ingrediente cercetate stiintific.

Formula laptelui combina SYNEO™ cu o structura de proteine extensiv hidrolizate, conceputa pentru managementul nutritional al alergiei la proteinele din laptele de vaca. Aptamil Pepti SYNEO 2 este potrivit pentru nutritia bebelusilor de la nastere si pana la 6 luni si se foloseste la recomandarea medicului.

Combinatia noastra patentata SYNEO™ contine GOS/FOS, complex de galacto- si fructooligozaharide, si Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se gaseste in mod natural in intestinul sugarului.

Precautii / Atentionari Lapte Praf Aptamil PEPTI SYNEO 2

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau.

Aptamil® Pepti SYNEO™2 se utilizeaza doar sub recomandare si supraveghere medicala si numai dupa instruirea mamei.

A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromisi.

Cum prepari Aptamil PEPTI SYNEO

1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.

2. Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40°C. Toarna in recipientul pregatit (biberon/canuta) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.

3. Dozeaza pudra cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon/canuta).

4. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.

5. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).

Ingrediente 

Maltodextrina, hidrolizat proteic din zer (din lapte de vaca), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos,  ulei de rapița, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vaca),  fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- si digliceride ale acizilor grasi),  fructooligozaharide, ulei de peste, clorura de potasiu, magneziu hidrogen fosfat, ulei din Mortierella alpina, clorura de sodiu, clorura de colina,  L-tirozina, acid L-ascorbic, inozitol,  taurina,  L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V,  sulfat feros, sulfat de zinc,  L-carnitina, citrat de sodiu, DL-alfa tocoferil acetat, uridina 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidina, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozina, inozina 5'-monofosfat de sodiu,  nicotinamida,  guanozina 5'-monofosfat de sodiu,  sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavina, hidroclorura de tiamina,  hidroclorura de piridoxina,  iodura de potasiu,  acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, retinil acetat, selenit de sodiu,  fitomenadiona,  D-biotina,  colecalciferol, cianocobalamina

 

 

*Pentru pret te asteptam in cea mai apropiata farmacie Catena

VEZI PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina
    Tranzitia de la alaptat la biberon: sfaturi si trucuri pentru o trecere lina

    Fiecare etapa din viata bebelusului vine cu provocari noi pentru parinti, iar una dintre ele este tranzitia de la alaptat la biberon. Fie ca este vorba despre intoarcerea mamei la serviciu, despre nevoia…

  • Uter didelf (uter dublu)
    Uter didelf (uter dublu)

    Uterul didelf, cunoscut si sub denumirea de uter dublu, este o anomalie congenitala rara a sistemului reproducator feminin, in care o femeie are doua cavitati uterine separate, fiecare cu propriul sau…

  • Sindromul Rapp-Hodgkin
    Sindromul Rapp-Hodgkin

    Sindromul Rapp-Hodgkin este o tulburare genetica rara care afecteaza in primul rand dezvoltarea anumitor structuri ale corpului, in special dintii, parul si unghiile. Poate avea un impact semnificativ…

  • Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament
    Valve cardiace: functionare, afectiuni si tratament

    Functionarea normala a intregului sistem cardiovascular depinde in buna masura si de niste structuri anatomice situate in interiorul inimii, cunoscute sub denumirea de valve cardiace. Exista patru astfel…