Aptamil® CESARBIOTIK 2 este destinat sugarilor nascuti prin ceazariana si care nu pot fi alaptati.
Caracteristici:
Aptamil® CESARBIOTIK 2 contribuie la sustinera sistemul imunitar* al bebelusului tau
Aptamil® CESARBIOTIK 2 este formula noastra conceputa pentru parintii care doresc sa sustina sistemul imunitar, aflat in dezvoltare, al bebelusului*, fiind potrivita pentru bebelusii nascuti prin cezariana care nu pot fi alaptati.
Aptamil® CESARBIOTIK 2 contine:
• Complexul SYNEO™, format din:
• Bifidobacterium (Bifidobacterium breve), o bacterie care se gaseste in mod natural in intestinul sugarilor
• Nutri-Fibre (GOS/FOS)
• Oligozaharida cu structura identica celei regasite in laptele matern (2'-FL)
• Imuno-Nutrienti
*Vitaminele C & D** contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
• Omega-3 (ALA si DHA)**
ALA contribuie la dezvoltarea creierului si a tesutului nervos
• Omega-6 (ARA)
**In conformitate cu legislatia pentru toate formulele de continuare
Aptamil® CESARBIOTIK 2 nu contine ulei de palmier adaugat.
Mod de preparare:
Cantitatile si numarul de mese indicate in tabelul de mai sunt orientative si pot varia in functie de apetitul copilului tau. Pentru alte precizari, iti recomandam sa consulti medicul. Dilutia standard: 3 masuri rase + 90 ml apa (40°C) = 100 ml formula de lapte preparata.
1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea formulei de lapte si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.
2. Fierbe apa potabila pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40 °C. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.
3. Dozeaza pudra cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).
4. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
5. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura formulei de lapte preparate (cca 37 °C).
Vârsta sugarului |
Nr. de mese în 24 de ore |
Nr. de măsuri pentru o masă (1 măsură = 4,7g) |
Cantitatea de apă pentru o masă (ml) |
Luna a 6-a |
5 |
7 |
210 |
7-12 luni |
3-4 |
7 |
210 |