Hipp Multicereale 200 g
Informatii importante
Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.
Va rugam respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra.
Intotdeauna utilizati o lingurita cand hraniti copilul si preparati o masa proaspata de fiecare data. Sigilati bine pachetul dupa fiecare deschidere si depozitati cutia la temperatura camerei, intr-un loc uscat. Va rugam nu incalziti produsul preparat la microunde – risc de arsuri!
Asigurati igiena dentara a copilului dumneavoastra incepand cu aparitia primului dinte.
Modalitati diferite de preparare:
Preparare cu o formula de lapte:
1. Fierbeti apa proaspata si lasati-o sa se raceasca pana la aproximativ 50˚C. Preparati aprox. 200 ml din formula de lapte pe care o folositi momentan (la fel ca atunci cand pregatiti un biberon cu lapte).
2. Adaugati 3-4 linguri (22 g) de HiPP 100% Multicereale in bolul de preparare.
3. Adaugati formula de lapte preparata si amestecati.
4. Lasati produsul in repaus pana cand ajunge la consistenta dorita. Verificati temperatura.
Prepararea unei mese de cereale fara lapte, cu fructe:
1. Fierbeti 100 ml apa si lasati-o sa se raceasca la aproximativ 50˚C*.
2. Adaugati aprox. 2 linguri cu varf (11 g) de HiPP 100% Multicereale in bolul de preparare si adaugati apa.
3. Adaugati 100 g de HiPP Fructe (de exemplu, HiPP Pere Williams) si o lingurita de ulei din seminte de rapita si amestecati. Lasati produsul in repaus pana cand ajunge la consistenta dorita. Verificati temperatura.
Prepararea unei mese de cereale cu lapte si apa
1. Turnati 100 ml de lapte integral + 100 ml apa1 intr-un vas si aduceti la fierbere. Raciti pana la aprox. 50˚C*.
2. Adaugati 3-4 linguri (22 g) de HiPP 100% Multicereale in bolul de preparare, adaugati amestecul de lapte si apa si o lingurita de ulei din seminte de rapita si amestecati.
3. Lasati produsul in repaus pana cand ajunge la consistenta dorita. Verificati temperatura.
1Adaugarea apei este necesara pentru a reduce continutul de proteine al laptelui de vaca la un nivel adecvat copiilor.
*Pentru cea mai buna solubilitate: nu folositi apa prea fierbinte la prepararea cerealelor.
Ingrediente:
80% faina integrala* (ovaz, grau, orz*, alac* 🌾, secara*), 20% gris de grau*, vitamina B1 (mononitrat de tiamina). Contine gluten.
*din productie ecologica (HR-EKO-07)(Agricultura UE/non-UE)
🌾 Alacul este un tip de grau.