Protecție și nutriție articulară optimă cu Movial Plus

Vremea frumoasă de primăvară ne îndeamnă la mișcare însă contextul pandemic în care ne aflăm ne reține în propriile locuințe pentru siguranța proprie și a celor din jur. Specialiștii ne recomandă însă exercițiu fizic alături de nutriția articulațiilor pentru a ne menține mobilitatea și sănătatea articulațiilor. Așadar, da, stăm în casă dar putem transforma obiectele din casă în instrumente utile în practicarea exercițiilor fizice. Instructorii de fitness și kinetoterapeuții vin în întâmpinarea nevoilor noastre prin clase online, exerciții exemplificate video pe canalele de social media sau youtube.

Ce putem face însă pentru nutriția corespunzătoare a articulațiilor?

Cercetătorii spanioli vin cu o soluție inovativă, un supliment nutritiv, Movial Plus pe bază de ingrediente naturale: două dintre componentele esențiale ale matricei articulare - colagenul hidrolizat de tip II și acidul hialuronic cu greutate moleculară ridicată.  Alături, regăsim două substanțe cu efect antioxidant și anti-inflamator - vitamina C și extractul de rodie, ce ajută, astfel, la stabilizarea și potențarea primelor două ingrediente. Astfel, se asigură atât o bună absorbție la nivel intra-articular a produsului, cât și prin sinergia ingredientelor, se asigură nutriția articulară și acțiunea asupra tuturor mecanismelor patologice specifice afecțiunilor articulare.

Care sunt beneficiile Movial Plus?

Prin administrarea suplimentului alimentar Movial Plus, beneficiem de o îmbunătățire a calității și vâscozității lichidului sinovial, o îmbunătățire a cartilajului și matricei articulare, observând o creștere a mobilității și reducerea durerilor articulare.

De ce să alegem suplimentul nutritiv Movial Plus pentru nutriția articulațiilor?

Principalul motiv pentru alegerea Movial Plus îl reprezintă rezultatele studiilor clinice, prin care s-a demonstrat eficiența, eficacitatea și siguranța în administrare a al produsului, atât în cazul persoanelor cu afecțiuni articulare (precum artroza), cât și în cazul sportivilor de performanță de la echipa Atletico Madrid.

Un alt motiv important constă în sinergia ingredientelor naturale care stimulează secreția naturală a organismului de acid hialuronic și colagen; practic, ne ajutăm corpul să își refacă natural rezervele elementelor de bază ale articulațiilor asigurând nutriția și protecția acestora, fără efecte secundare, reacții adverse sau interacțiuni medicamentoase.

Este importantă și aderența organismului la tratament sau administrarea facilă a 1 sau 2 capsule pe zi care ajută la reducerea durerilor articulare începând cu 21 de zile. Pentru menținerea efectelor benefice se recomandă însă cure de 3-6 luni pentru prevenție sau adjuvant pe o perioadă prelungită în cazul afecțiunilor cronice sau problemelor articulare acutizate.

Cine poate beneficia de Movial Plus?

Putem beneficia preventiv dacă facem parte din categoria de risc ridicat în dezvoltarea afecțiunilor articulare, predispoziții genetice, menopauză, sedentarism, posturi incorecte ale corpului în desfășurarea activităților cotidiene, facem sport ocazional performanță sau adjuvant la tratamentul medicamentos recomandat de medic dacă avem deja instalate afecțiuni articulare, în special artroza, mai ales dacă trecem de vârsta de 60 de ani.