Prospect: Informatii pentru utilizator
MILURIT 150 mg comprimate
MILURIT 200 mg comprimate
alopurinol
Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.
Ce gasiti in acest prospect
1. Ce este Milurit si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Milurit
3. Cum sa utilizati Milurit
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Milurit
6. Continutul ambalajului si alte informatii
1. Ce este Milurit si pentru ce se utilizeaza
Milurit comprimate contine o substanta activa numita alopurinol. Aceasta actioneaza prin incetinirea vitezei anumitor reactii chimice in corpul dumneavoastra pentru a scadea concentratia de acid uric in sange si urina.
Milurit este utilizat:
Pentru a preveni guta. Aceasta este o boala in care organismul dumneavoastra produce o cantitate prea mare dintr-o substanta numita “acid uric”. Acidul uric se acumuleaza in articulatii si tendoane sub forma de cristale. Aceste cristale determina o reactie inflamatorie. Inflamatia determina umflarea pielii din jurul anumitor articulatii, pielea devenind astfel sensibila si dureroasa la atingere. De asemenea, puteti avea dureri puternice atunci cand miscati articulatia.
Pentru a preveni alte situatii in care exista concentratii mari de acid uric in organism. Acestea includ pietre la rinichi si anumite afectiuni la nivelul rinichiului si cand sunteti tratat pentru cancer, sau daca prezentati anumite tulburari enzimatice.
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Milurit
Nu utilizati Milurit daca sunteti alergic la alopurinol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).
Atentionari si precautii
Inainte sa utilizati Milurit, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Pot fi necesare precautie speciala si supraveghere medicala stricta:
-
Daca sunteti pacient de origine chineza Han, de origine tailandeza sau coreana .
-
Daca aveti probleme cu ficatul sau rinichii. Medicul dumneavoastra va poate administra o doza mai mica sau va poate recomanda sa nu utilizati medicamentul in fiecare zi. De asemenea veti fi monitorizat indeaproape.
-
Daca aveti afectiuni ale inimii sau tensiune arteriala mare si utilizati diuretice (comprimate care elimina apa, de exemplu hidroclorotiazida, furosemid) si/sau anumite medicamente pentru scaderea tensiunii arteriale numite inhibitori ai ECA (de exemplu captopril, ramipril) (poate sa apara o inrautatire a functiei rinichilor, de aceea poate fi necesara o reducere a dozei de Milurit).
-
Daca va aflati in timpul unei crize de guta.
-
Daca dumneavoastra sau o ruda apropiata are hemocromatoza (o tulburare rara, caracterizata prin absorbtie anormal de mare de fier de la nivelul tractului intestinal, determinand depozitarea excesiva de fier, mai ales la nivelul ficatului).
-
Daca aveti probleme cu glanda tiroida.
-
Daca sunteti sub tratament cu azatioprina (medicament utilizat pentru reducerea raspunsului imunologic) sau mercaptopurina (utilizata in leucemie).
-
Daca nu sunteti sigur ca oricare dintre cele de mai sus este valabila in cazul dumneavoastra, adresati- va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Milurit.
La utilizarea alopurinolului au fost raportate eruptii pe piele grave (sindrom de hipersensibilitate, sindrom Stevens-Johnson, necroliza epidermica toxica). Frecvent eruptiile pe piele pot evolua catre ulceratii la nivelul mucoasei bucale, gatului, nasului, la nivelul mucoasei genitale si conjunctivita (inrosire si umflare a ochilor). Aceste eruptii pe piele grave pot pune viata in pericol si pot fi precedate de o stare gripala cu simptome ca febra, dureri de cap, durere la nivelul intregului corp (simptome asemanatoare gripei). Eruptia pe piele poate evolua catre o raspandire la nivelul intregului corp a unor vezicule si descuamare a pielii. Riscul cel mai mare de aparitie a acestor reactii pe piele este in prima saptamana de tratament.
Aceste reactii grave la nivelul pielii pot fi mai frecvente la populatia de origine chineza Han, de origine tailandeza sau coreana.
La pacientii cu o afectiune cronica a rinichilor poate creste riscul de aparitie a acestor reactii.
Daca prezentati eruptii pe piele sau observati aceste simptome la nivelul pielii, intrerupeti utilizarea Milurit, cereti de urgenta consult medical si spuneti medicului dumneavoastra ca ati utilizat acest medicament. Daca prezentati eruptii pe piele grave, sindrom de hipersensibilitate, sindrom Stevens- Johnson sau necroliza epidermica toxica la utilizarea Milurit nu trebuie sa mai re-incepeti niciodata tratamentul cu Milurit.
Criza acuta de artrita gutoasa poate fi precipitata la inceputul tratamentului cu Milurit. De aceea, medicul dumneavoastra va poate recomanda un tratament preventiv cu un antiinflamator nesteroidian sau cu colchicina, pentru cel putin o luna.
Daca aveti cancer sau sindrom Lesch-Nyhan concentratia acidului uric in urina poate creste. Pentru a preveni acest lucru trebuie sa beti o cantitate suficienta de lichide pentru a dilua urina.
In cazul in care aveti pietre la rinichi, acestea se pot micsora si pot intra in tractul urinar.
Pentru a asigura siguranta si eficacitatea tratamentului cu Milurit, medicul dumneavoastra poate sa va ceara sa efectuati unul sau mai multe teste de laborator. Mergeti si faceti aceste teste si nu uitati sa aratati rezultatele testelor medicului dumneavoastra.
Copii si adolescenti
Copiii si adolescentii cu varsta sub 15 ani, nu trebuie sa utilizeze Milurit, cu exceptia pacientilor cu anumite tipuri de cancer (in special leucemie) sau cei tratati pentru anumite afectiuni enzimatice cum este sindromul Lesch-Nyhan.
Milurit impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati oricare din urmatoarele medicamente:
-
salicilati (utilizati pentru reducerea durerii, febrei sau inflamatiei, cum este de exemplu acidul acetilsalicilic);
-
teofilina, utilizata pentru probleme respiratorii. Medicul dumneavoastra va va masura concentratia teofilinei din sange, in special la inceputul tratamentului cu Milurit, sau va va ajusta doza;
-
fenitoina (un medicament utilizat in tratamentul epilepsiei);
-
ampicilina sau amoxicilina (utilizate in tratamentul infectiilor bacteriene). Daca este posibil, pacientii care prezinta reactii alergice frecvente trebuie tratati cu alte antibiotice;
-
didanozina, utilizata pentru a trata infectiile cu HIV (Virusul Imunodeficientei umane);
-
vidarabina, utilizata pentru a trata infectiile virale. De notat : reactiile adverse la vidarabina pot sa apara mai frecvent. Daca apar, trebuie luate precautii speciale;
-
medicamente pentru tratamentul cancerului. Administrarea concomitenta de alopurinol cu citostatice (de exemplu ciclofosfamida, doxorubicina, bleomicina, procarbazina, halogenuri alchilate) poate determina aparitia mai frecvent a discraziei sanguine decat in cazul administrarii separate a acestor substante active. De aceea trebuie efectuate in mod regulat analize ale formulei sangelui;
-
efectul terapeutic al alopurinolului poate fi atenuat in cazul administrarii concomitente cu hidroxid de aluminiu. Trebuie sa existe un interval de cel putin 3 ore intre administrarile celor doua medicamente;
-
medicamente utilizate pentru a reduce raspunsul imun al organismului dumneavoastra (imunosupresoare) cum sunt ciclosporina (reactiile adverse la ciclosporina pot sa apara mai frecvent) si azatioprina (este necesara reducerea dozei de azatioprina);
-
mercaptopurina (utilizata in tratamentul leucemiei). Este necesara reducerea dozei de mercaptopurina;
-
medicamente utilizate pentru a trata diabetul zaharat (clorpropamida). Poate fi necesara reducerea dozei de clorpropamida, in special la pacientii cu insuficienta renala;
-
medicamente utilizate pentru afectiuni ale inimii sau tensiune arteriala mare cum sunt “inhibitorii enzimei de conversie” (de exemplu captopril, ramipril) sau comprimatele pentru eliminarea apei din organism (diuretice, in special diuretice tiazidice cum este hidroclorotiazida sau furosemidul);
-
medicamente utilizate pentru subtierea sangelui (anticoagulante cumarinice), cum sunt warfarina, fenprocumona si acenocumarolul. Medicul dumneavoatsra va controla parametrii coagularii sangelui mai des si, daca este necesar, se va reduce doza acestor medicamente;
-
orice alt medicament utilizat pentru tratamentul gutei (probenecid, sulfinpirazona).
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente. Acestea includ medicamente eliberate fara prescriptie medicala, inclusiv medicamente din plante. Acest lucru este necesar din cauza faptului ca Milurit poate influenta modul in care actioneaza unele medicamente. De asemenea, alte medicamente pot influenta modul in care actioneaza Milurit.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Sarcina
Nu exista suficiente date in ceea ce priveste siguranta administrarii Milurit in timpul sarcinii.
Milurit nu trebuie utilizat de catre femeile gravide, decat in cazurile in care nu exista o alternativa mai sigura de tratament si atunci cand boala in sine reprezinta un risc pentru mama sau fat.
Alaptarea
Milurit este excretat in laptele matern. Utilizarea Milurit in timpul alaptarii nu este recomandata.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Va puteti simti somnolent, ametit sau puteti avea probleme de coordonare. Daca se intampla acest lucru, nu conduceti vehicule, sau nu folositi unelte sau utilaje.
3. Cum sa utilizati Milurit
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Milurit trebuie administrat o data pe zi, dupa masa, cu un pahar de apa. In timpul utilizarii acestui medicament trebuie sa consumati cantitati mari de lichide (2-3 l pe zi). Daca doza zilnica depaseste 300 mg si prezentati reactii adverse la nivelul tractului gastro-intestinal cum sunt greata sau varsaturile (vezi pct. 4), medicul dumneavoastra va poate recomanda o schema de tratament cu doze divizate in mai multe prize, pentru a reduce aceste efecte.
Doza trebuie sa fie intotdeauna stabilita individual de catre medicul dumneavoastra.
Dozele recomandate sunt:
Adulti
Doza de inceput recomandata este de 100 mg o data pe zi. In cazul in care concentratia de urati serici este nesatisfacatoare, medicul dumneavoastra poate creste treptat doza.
Dozele de intretinere recomandate sunt urmatoarele:
100-200 mg pe zi, in cazuri usoare, 300-600 mg pe zi in cazuri moderat severe si 700-900 mg pe zi, in cazuri grave.
Daca este necesara calcularea dozei pe baza greutatii corporale trebuie utilizate 2-10 mg/kg corp/zi.
La inceputul tratamentului, medicul dumneavoastra va poate prescrie pentru o perioada de o luna sau mai mult, un medicament antiinflamator sau colchicina pentru a preveni crizele acute de artrita gutoasa.
Utilizarea la copii si adolescenti (cu varsta sub 15 ani)
Utilizarea la copii este rar indicata, cu exceptia cazurilor maligne (in special leucemie) si in anumite afectiuni enzimatice cum este sindromul Lesch-Nyhan.
Doza recomandata este de 10-20 mg/kg corp/zi. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 400 mg, divizata in 3 prize.
Varstnici
Medicul dumneavoastra va va prescrie cea mai mica doza de Milurit care va controleaza cel mai bine simptomele.
Utilizarea in cazul afectiunilor rinichilor
In cazul bolilor de rinichi este necesara reducerea dozei. Daca aveti o problema grava la rinichi vi se poate recomanda sa utilizati o doza mai mica de 100 mg pe zi sau vi se poate recomanda sa utilizati o doza de 100 mg la intervale mai mari de o zi.
Daca efectuati sedinte de dializa de doua sau de trei ori pe saptamana, medicul dumneavoastra va poate prescrie o doza de 300 sau 400 mg, care urmeaza sa fie utilizata imediat dupa sedintele de dializa.
Daca aveti o afectiune a rinichiului, medicul dumneavoastra va poate verifica functia rinichiului, mai ales daca utilizati comprimate pentru eliminarea apei (diuretice, in special diuretice tiazidice cum este hidroclorotiazida).
Daca aveti probleme ale ficatului
Medicul dumneavoastra va poate prescrie doze mai mici. Mai ales la inceputul tratamentului, pot fi necesare teste periodice ale functiei ficatului.
Tratamentul afectiunilor de recirculare a unei cantitati mari de urati (de exemplu tulburari maligne, anumite afectiuni enzimatice)
In cazul unui tratament citotoxic se recomanda inceperea tratamentului cu Milurit inaintea celui citotoxic in vederea reducerii concentratiilor de acid uric. Este foarte importanta consumarea unor cantitati suficiente de lichide in timpul tratamentului.
Reactii la nivelul pielii
Administrarea alopurinolului trebuie imediat intrerupta daca apar reactii la nivelul pielii. Dupa ameliorarea la reactii de intensitate usoara, medicul dumneavoastra poate decide re-inceperea tratamentului cu alopurinol, dar cu doze mai mici (de exemplu 50 mg/zi). Doza poate fi apoi crescuta treptat, sub controlul reactiilor la nivelul pielii sau alte reactii adverse posibile. Daca revin reactiile la nivelul pielii, administrarea de alopurinol trebuie oprita pentru totdeauna, deoarece pot sa apara reactii grave de hipersensibilitate (vezi pct. 4).
Daca utilizati mai mult Milurit decat trebuie
Daca utilizati mai mult Milurit decat trebuie sau daca credeti ca un copil a inghitit comprimate de Milurit, contactati medicul dumneavoastra sau mergeti imediat la spital. Luati acest prospect, comprimatele ramase si ambalajul medicamentului cu dumneavoastra pentru a oferi informatii despre comprimatele utilizate.
Cele mai frecvente simptome ale unui supradozaj sunt: greata, varsaturi, diaree sau ameteli. Pana la interventia medicala, primul lucru care trebuie facut este ingerarea unor cantitati cat mai mari de lichide.
Daca uitati sa utilizati Milurit
Daca ati uitat sa utilizati o doza, luati-o imediat ce v-ati amintit. Daca totusi se apropie timpul pentru urmatoarea doza, sariti peste doza uitata. Nu utilizati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Continuati tratamentul conform recomandarilor medicului.
Daca incetati sa utilizati Milurit
Medicul dumneavoastra va decide durata tratamentului cu Milurit.
Nu incetati sa utilizati Milurit fara sa discutati cu medicul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care aveti reactii alergice sau orice alta reactie adversa grava (vezi pct.4).
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Reactiile adverse aparute in timpul tratamentului cu Milurit sunt rare si, in cele mai multe cazuri, severitatea lor este usoara. Frecventa reactiilor adverse poate varia in functie de doza administrata si, de asemenea in functie de administrarea impreuna cu alte medicamente. Frecventa reactiilor adverse este mai mare in prezenta afectiunilor rinichilor si/sau ficatului.
Au fost raportate eruptii pe piele care pot pune viata in pericol (sindrom Stevens-Johnson, necroliza epidermica toxica) (vezi pct. 2).
Daca aveti una din reactiile adverse mentionate mai jos in timp ce utilizati Milurit, intrerupeti administrarea acestui medicament si adresati-va imediat medicului dumneavoastra:
Mai putin fredvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane)
Reactii alergice. Simptomele pot include:
-
Eruptii pe piele, descuamare a pielii, inflamare a buzelor si a gurii;
-
Umflare a fetei, mainilor, buzelor, limbii sau gatului;
-
Dificultati la inghitire sau respiratie.
Simptome foarte rare pot include respiratie suieratoare aparuta brusc, perceperea unor batai puternice ale inimii sau dureri in piept si colaps.
Nu utilizati mai multe comprimate de Milurit decat in cazul in care medicul dumneavoastra va recomanda sa faceti acest lucru.
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane)
-
febra si frisoane, dureri de cap, dureri musculare (simptome asemanatoare gripei) si stare generala de rau;
-
orice modificari la nivelul pielii, de exemplu ulceratii la nivelul mucoasei gurii, gatului, nasului, la nivelul mucoasei genitale si conjunctivita (inrosire si umflare a ochilor), vezicule pe toata suprafata corpului sau descuamari;
-
reactii de hipersensibilitate severe care implica febra, eruptii pe piele, dureri la nivelul articulatiilor si rezultate anormale ale testelor functiei ficatului (acestea pot fi semne ale unei tulburari de sensibilitate la nivelul mai multor organe).
Alte reactii adverse posibile
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane)
-
eruptii trecatoare pe piele;
-
crestere a valorilor hormonului de stimulare tiroidiana in sange.
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane)
-
greata, varsaturi si diaree;
-
rezultate anormale ale testelor functiei ficatului.
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane)
-
dureri ale articulatiilor sau umflaturi dureroase la nivelul abdomenului, axilelor sau gatului;
-
icter (ingalbenire a pielii si a albului ochilor);
-
tulburari la nivelul ficatului cum este inflamatia ficatului;
-
tulburari la nivelul rinichilor;
-
formare de pietre la nivelul tractului urinar, simptomele pot include sange in urina si durere la nivelul abdomenului, coastelor sau zonei inghinale.
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane)
-
ocazional, Milurit va poate afecta sistemul sanguin, care se poate manifesta sub forma de paloare, inflamatie la nivelul mucoasei bucale, vanatai care apar mai usor decat in mod normal, sangerare la nivelul buzelor, ochilor, gurii sau organelor genitale, sau daca prezentati dureri in gat sau alte semne ale unei infectii. Aceste reactii apar de obicei la persoanele cu afectiuni la nivelul ficatului sau rinichilor. Discutati cu medicul dumneavoastra cat mai repede posibil.
-
Milurit poate afecta nodulii limfatici;
-
crestere a temperaturii normale a corpului;
-
pierdere de sange prin urina (hematurie), insuficienta renala;
-
varsaturi cu sange;
-
concentratii mari de grasimi in sange (hiperlipidemie);
-
o senzatie sau stare generala de rau sau o senzatie de slabiciune;
-
senzatie anormala, slabiciune, amorteala la nivelul mainilor sau picioarelor, instabilitate pe picioare, furnicaturi si intepaturi, incapacitate de a misca muschii (paralizie) sau pierdere a constientei;
-
dureri de cap, ameteli, somnolenta sau tulburari de vedere;
-
dureri in piept (angina pectorala), tensiune arteriala mare sau frecventa scazuta a batailor inimii;
-
infertilitate la barbati sau incapacitate de a obtine si de a mentine o erectie;
-
marire a sanilor la barbati si femei;
-
modificare a tranzitului intestinal normal, prezenta grasimilor in fecale;
-
modificari in perceptia gustului;
-
cataracta (incetosare a cristalinului din interiorul ochiului), afectare a maculei;
-
cadere a parului sau modificari ale culorii parului;
-
convulsii;
-
depresie;
-
acumulare de apa la nivelul tesuturilor, care determina umflare, in special la nivelul gleznelor;
-
senzatie de sete, de oboseala si pierdere in greutate (acestea pot fi simptome ale diabetului zaharat). Poate fi necesar ca medicul dumneavoastra sa va masoare concentratia de zahar din sange, pentru a decide daca acest lucru se intampla;
-
furuncule (furunculoza, umflaturi mici, moi si rosii la nivelul pielii);
-
dureri musculare.
Cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile)
-
dureri la nivelul abdomenului.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/.
Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale
Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1 Bucuresti 011478- RO
Tel: + 4 0757 117 259
Fax: +4 0213 163 497
e-mail: adr@anm.ro.
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.
5. Cum se pastreaza Milurit
Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare. Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe eticheta dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Milurit
Substanta activa este alopurinolul. Fiecare comprimat contine alopurinol 150 mg sau 200 mg.
Celelalte componente sunt: celuloza microcristalina, amidonglicolat de sodiu (tip A), gelatina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.
Cum arata Milurit si continutul ambalajului
Aspect:
Milurit 150 mg comprimate:
Comprimate ovale, de culoare alba pana la alb gri, marcate cu ”E 353” pe una dintre fete si cu o linie mediana pe cealalta fata.
Comprimatul poate fi divizat in doua doze egale.
Milurit 200 mg comprimate:
Comprimate ovale, de culoare alba pana la alb gri, marcate cu ”E 354” pe una dintre fete si cu o linie mediana SNAP pe cealalta fata.
Comprimatul poate fi divizat in doua doze egale.
Natura si continutul ambalajului
Cutie cu un flacon din sticla bruna, cu capac din plastic prevazut cu amortizor de miscare, care contine 30, 50, 60, 70, 80, 90, 100 sau 120 comprimate
sau
Cutie cu blistere din PVC-PVdC/Al care contine 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 sau 120 comprimate Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
Egis Pharmaceuticals PLC.Keresztúri út 30 – 38, 1106 Budapesta, Ungaria
Fabricantii
Egis Pharmaceuticals PLC.Bökényföldi út 118-120, 1165 Budapesta, Ungaria
Egis Pharmaceuticals PLC,Matyas kiraly út 65, 9900 Körmend, Ungaria
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub urmatoarele denumiri comerciale:
Ungaria Milurit 150 mg, 200 mg tabletta
Bulgaria Милурит 150 mg, 200 mg таблетки
Republica Ceha Milurit
Letonia Milurit 150 mg, 200 mg tabletes
Lituania Milurit 150 mg, 200 mg tabletės
Romania Milurit 150 mg, 200 mg comprimate
Republica Slovacia Milurit 150 mg, 200 mg
Acest prospect a fost revizuit in noiembrie 2018.