Dasatinib Zentiva 20 mg x 60 compr. film.

Prospect Dasatinib Zentiva 20 mg x 60 compr. film.

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATA NR.             12591/2019/01-

                                                                                   03                                                       Anexa 1

                                                                                 

                                                                                      

                                                                                     

12592/2019/01-03

 

                                                              

                                                               

                            Prospect

12593/2019/01-03

12594/2019/01-03

 

Prospect: Informatii pentru utilizator

 

Dasatinib Zentiva 20 mg comprimate filmate

Dasatinib Zentiva 50 mg comprimate filmate

Dasatinib Zentiva 70 mg comprimate filmate

Dasatinib Zentiva 100 mg comprimate filmate

 

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.

- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

- Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

- Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra.

- Daca manifestati orice reactii adverse adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

 

Ce gasiti in acest prospect:

1. Ce este Dasatinib Zentiva si pentru ce se utilizeaza

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Dasatinib Zentiva

3. Cum sa luati Dasatinib Zentiva

4. Reactii adverse posibile

5. Cum se pastreaza Dasatinib Zentiva

6. Continutul ambalajului si alte informatii

 

1. Ce este Dasatinib Zentiva si pentru ce se utilizeaza

Dasatinib Zentiva contine substanta activa dasatinib. Acest medicament este utilizat pentru a trata leucemia mieloida cronica (LMC) la adulti, adolescenti si copii cu varsta de cel putin 1 an. Leucemia este un cancer al celulelor albe din sange. Aceste celule albe ajuta de obicei organismul sa lupte contra infectiilor. La persoanele care au LMC, celulele albe numite granulocite incep sa se dezvolte necontrolat. Dasatinib Zentiva inhiba dezvoltarea acestor celule leucemice.

Dasatinib Zentiva este, de asemenea, utilizat pentru a trata leucemia acuta limfoblastica (LAL) cu cromozom Philadelphia pozitiv (Ph+) la adulti, adolescenti si copii cu varsta de cel putin 1 an, si LMC in faza blastica limfoida la adulti care nu au avut beneficii in urma terapiilor anterioare. La persoanele care au LAL, celulele albe numite limfocite se multiplica prea repede si traiesc prea mult. Dasatinib Zentiva inhiba dezvoltarea acestor celule leucemice.

Daca aveti intrebari despre modul in care actioneaza Dasatinib Zentiva sau despre motivul pentru care vi s-a prescris acest medicament, intrebati-l pe medicul dumneavoastra.

 

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Dasatinib Zentiva

 

Nu luati Dasatinib Zentiva

- daca sunteti alergic la dasatinib sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

Daca ati putea fi alergic, cereti sfatul medicului dumneavoastra.

 

Atentionari si precautii

Inainte sa luati Dasatinib Zentiva adresati-va medicului dumneavoastra daca:

- luati medicamente pentru subtierea sangelui sau care previn coagularea (vezi „Dasatinib Zentiva impreuna cu alte medicamente”)

- aveti probleme de ficat sau de inima sau ati avut in antecedente

- incepeti sa aveti dificultati de respiratie, sa aveti durere in piept sau sa tusiti cand luati Dasatinib Zentiva: acesta poate fi un semn al acumularii de lichid in plamani sau la nivel toracic (care poate aparea mai frecvent la pacientii cu varsta de 65 ani sau peste) sau al modificarilor in vasele de sange care alimenteaza plamanii

- ati avut vreodata sau este posibil sa aveti in prezent o infectie cu virus hepatitic B. Acest lucru este necesar deoarece Dasatinib Zentiva poate duce la reactivarea hepatitei B, care poate fi letala, in unele cazuri. Inainte de inceperea tratamentului, pacientii vor fi consultati cu atentie de catre medic pentru depistarea semnelor acestei infectii.

- aveti vanatai, sangerari, febra, fatigabilitate si confuzie cand luati Dasatinib Zentiva, adresati-va medicului dumneavoastra. Acesta poate fi un semn al deteriorarii vaselor de sange, cunoscuta ca microangiopatie trombotica (MAT).

 

Medicul dumneavoastra va va monitoriza regulat starea, pentru a verifica daca Dasatinib Zentiva are efectul dorit. Vi se vor face analize de sange regulat cat timp luati Dasatinib Zentiva.

 

Copii si adolescenti

Nu administrati acest medicament copiilor cu varsta mai mica de 1 an. Experienta in utilizarea dasatinib la aceasta grupa de varsta este limitata. Cresterea si dezvoltarea osoasa vor fi atent monitorizate la copiii la care se administreaza Dasatinib Zentiva.

 

Dasatinib Zentiva impreuna cu alte medicamente

Spuneti medicului dumneavoastra daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente. 

Dasatinib este metabolizat in principal de ficat. Anumite medicamente pot interfera cu efectul Dasatinib Zentiva atunci cand sunt luate impreuna.

 

Urmatoarele medicamente nu trebuie utilizate cu Dasatinib Zentiva: - ketoconazol, itraconazol – acestea sunt medicamente antifungice - eritromicina, claritromicina, telitromicina – acestea sunt antibiotice

- ritonavir – acesta este un medicament antiviral

- fenitoina, carbamazepina, fenobarbital – acestea sunt tratamente pentru epilepsie

- rifampicina – acesta este un tratament pentru tuberculoza

- famotidina, omeprazol – acestea sunt medicamente care blocheaza formarea acidului din stomac

- sunatoare – un preparat din plante medicinale obtinut fara prescriptie medicala, folosit pentru a trata depresia si alte afectiuni (cunoscuta, de asemenea, ca Hypericum perforatum).

Nu luati medicamente care neutralizeaza aciditatea din stomac (antiacide, cum ar fi hidroxidul de aluminiu sau hidroxidul de magneziu) cu 2 ore inainte sau 2 ore dupa ce luati Dasatinib Zentiva.

Spuneti medicului dumneavoastra daca luati medicamente pentru subtierea sangelui sau care previn coagularea.

 

Dasatinib Zentiva impreuna cu alimente si bauturi

Nu luati Dasatinib Zentiva impreuna cu grepfrut sau cu suc de grepfrut.

 

Sarcina si alaptarea

Daca sunteti gravida sau credeti ca ati putea fi gravida, informati-l imediat pe  medicul dumneavoastra. Dasatinib Zentiva nu trebuie folosit in timpul sarcinii decat daca este neaparat necesar. Medicul va discuta cu dumneavoastra potentialele riscuri de a lua Dasatinib Zentiva in timpul sarcinii. 

Si femeile si barbatii care iau Dasatinib Zentiva vor fi sfatuiti sa foloseasca metode contraceptive eficace in timpul tratamentului.

Daca alaptati, informati medicul dumneavoastra. Trebuie sa opriti alaptarea in timpul tratamentului cu Dasatinib Zentiva.

 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Luati-va precautii speciale cand conduceti vehicule sau folositi utilaje, daca aveti reactii adverse cum sunt ameteli si vedere incetosata.

 

Dasatinib Zentiva contine lactoza si sodiu

Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua acest medicament.

Acest medicament contine sodiu mai putin de 1 mmol (23 mg) per comprimat, deci practic „nu contine sodiu”.

 

3. Cum sa luati Dasatinib Zentiva

Dasatinib Zentiva vi se va prescrie doar de catre un medic cu experienta in tratamentul leucemiei. Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Dasatinib Zentiva este prescris pentru adulti si copii cu varsta de cel putin 1 an.

Doza initiala recomandata pentru pacientii adulti cu LMC in faza cronica este de 100 mg o data pe zi.

Doza initiala recomandata pentru pacientii adulti cu LMC in faza accelerata sau blastica sau cu LAL Ph+ este de 140 mg o data pe zi.

Dozele pentru copii cu LMC in faza cronica sau cu LAL Ph+ se stabilesc pe baza greutatii corporale. Dasatinib se administreaza pe cale orala o data pe zi fie sub forma de dasatinib comprimate sau sub forma de dasatinib pulbere pentru suspensie orala. Administrarea dasatinib sub forma de comprimate nu este recomandata pentru pacientii cu greutate corporala mai mica de 10 kg. La pacientii cu greutate corporala mai mica de 10 kg si la pacientii care nu pot inghiti comprimate trebuie utilizata pulberea pentru suspensie orala. La schimbarea intre formulari (adica, comprimate si pulbere pentru suspensie orala) poate sa apara o modificare a dozei, astfel incat nu trebuie sa treceti de la una la alta. Medicul dumneavoastra va stabili formularea si doza corecte pe baza greutatii corporale, oricaror reactii adverse si raspunsului la tratament. Doza initiala de Dasatinib Zentiva pentru copii se calculeaza in functie de greutatea corporala dupa cum este prezentat mai jos:

 

Greutate corporala (kg)a

Doza zilnica (mg)

10 pana la mai putin de 20 kg

40 mg

20 pana la mai putin de 30 kg

60 mg

30 pana la mai putin de 45 kg

70 mg

Cel putin 45 kg

100 mg

a Administrarea sub forma de comprimate nu este recomandata pentru pacientii cu greutate corporala mai mica de 10 kg; la acesti pacienti trebuie utilizata pulberea pentru suspensie orala.

Nu exista nicio recomandare privind dozele pentru Dasatinib Zentiva la copii cu varsta mai mica de 1 an.

In functie de modul in care raspundeti la tratament, medicul dumneavoastra va poate sugera o doza mai mare sau mai mica sau poate chiar sa va intrerupa tratamentul pentru o perioada scurta. Pentru doze mai mari sau mai mici, este posibil sa aveti nevoie sa luati combinatii de comprimate de diferite concentratii.

 

Cum sa luati Dasatinib Zentiva

Luati comprimatele dumneavoastra in fiecare zi la aceeasi ora. Inghititi comprimatele intregi. Nu le sfaramati, taiati sau mestecati. Nu administrati comprimate dizolvate. Nu puteti fi sigur ca veti primi doza corecta daca zdrobiti, taiati, mestecati sau dizolvati comprimatele. Comprimatele de Dasatinib Zentiva pot fi luate cu sau fara alimente.

 

Instructiuni speciale de manipulare a Dasatinib Zentiva

Este putin probabil ca Dasatinib Zentiva comprimate sa se sparga. In cazul in care se sparg, alte persoane decat pacientul trebuie sa foloseasca manusi de protectie cand manipuleaza Dasatinib Zentiva.

 

Cat timp sa luati Dasatinib Zentiva

Luati Dasatinib Zentiva in fiecare zi pana cand medicul dumneavoastra va spune sa va opriti. Asigurati-va ca luati Dasatinib Zentiva atat timp cat va este prescris.

 

Daca luati mai mult Dasatinib Zentiva decat trebuie

Daca, in mod accidental, ati luat prea multe comprimate, discutati cu medicul dumneavoastra imediat. Puteti avea nevoie de ingrijire medicala.

 

Daca uitati sa luati Dasatinib Zentiva

Nu luati o doza dubla pentru a compensa comprimatul uitat. Luati urmatoarea doza programata la momentul potrivit.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

 

4. Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

 

Urmatoarele pot fi semne ale reactiilor adverse grave:

- daca aveti durere in piept, dificultati de respiratie, tuse si lesin

- daca aveti sangerari neasteptate sau vanatai fara sa va fi ranit

- daca observati sange cand vomitati, in scaune sau urina, sau aveti scaune negre

- daca aveti semne de infectii, cum sunt febra, frisoane severe

- daca aveti febra, inflamatie la nivelul gurii sau gatului, vezicule sau descuamare a pielii si/sau mucoaselor.

Adresati-va imediat medicului dumneavoastra daca observati oricare dintre cele de mai sus.

 

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane):

- Infectii (incluzand infectii bacteriene, virale si fungice)

- Inima si plamani: dificultati de respiratie

- Probleme digestive: diaree, senzatie sau stare de rau (greata, varsaturi)

- Piele, par, ochi, general: eruptii trecatoare pe piele, febra, tumefiere la nivelul fetei, mainilor si picioarelor, durere de cap, senzatie de oboseala sau slabiciune, sangerari

- Dureri: durere la nivelul muschilor (in timpul sau dupa oprirea tratamentului), durere de burta (abdominala)

- Testele pot evidentia: numar scazut de trombocite, numar scazut de celule albe din sange (neutropenie), anemie, lichid in jurul plamanilor.

 

Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane):

- Infectii: pneumonie, infectie virala cu herpes (inclusiv cu citomegalovirus - CMV), infectie a cailor respiratorii superioare, infectii grave ale sangelui sau tesuturilor (inclusiv cazuri mai putin frecvente cu evolutie letala).

- Inima si plamani: palpitatii, batai neregulate ale inimii, insuficienta cardiaca congestiva, slabirea muschiului inimii, tensiune arteriala mare, cresterea tensiunii arteriale in plamani, tuse.

- Probleme digestive: tulburari de apetit alimentar, tulburari de gust, burta (abdomen) balonata sau umflata, inflamatie a colonului, constipatie, arsuri in capul pieptului, ulceratii in gura, crestere in greutate, scadere in greutate, gastrita.

- Piele, par, ochi, general: furnicaturi pe piele, mancarimi, uscaciune a pielii, acnee, inflamatie a pielii, zgomot persistent in urechi, cadere a parului, transpiratie excesiva, tulburari de vedere (incluzand incetosarea vederii si perturbarea vederii), uscaciune a ochiului, vanatai, depresie, insomnie, inrosire temporara a fetei, ameteli, contuzii (vanatai), lipsa a poftei de mancare, somnolenta, edem generalizat.

- Dureri: durere la nivelul articulatiilor, slabiciune musculara, durere in piept, durere la nivelul mainilor si picioarelor, frisoane, rigiditate la nivelul muschilor si articulatiilor, spasm muscular. 

- Testele pot evidentia: lichid in jurul inimii, lichid in plamani, ritm neregulat al inimii, neutropenie febrila, sangerari gastro-intestinale, concentratii mari de acid uric in sange.

 

Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane):

- Inima si plamani: infarct miocardic (inclusiv cu evolutie letala), inflamatie a invelisului (sac fibros) din jurul inimii, batai neregulate ale inimii, durere in piept din cauza lipsei alimentarii cu sange a inimii (angina pectorala), tensiune arteriala mica, ingustare a cailor respiratorii care poate duce la dificultati de respiratie, astm bronsic, cresterea tensiunii arteriale in arterele (vase de sange) de la nivelul plamanilor

- Probleme digestive: inflamatie a pancreasului, ulcer peptic, inflamatie la nivelul tubului digestiv, umflare a burtii (abdomenului), ruptura a pielii la nivelul anusului, dificultate la inghitire, inflamatie a vezicii biliare, blocaj al cailor biliare, reflux gastro-esofagian (o boala in care sucul gastric si alt continut al stomacului se intorc in esofag).

- Piele, par, ochi, general: reactie alergica incluzand noduli rosii, durerosi pe piele (eritem nodos), senzatie de teama, confuzie, modificari ale dispozitiei, scaderea libidoului, lesin, tremuraturi, inflamatie a ochiului care determina inrosire sau durere, o afectiune a pielii caracterizata prin pete bine definite, rosii, dureroase, cu debut brusc al febrei si numar crescut de celule albe din sange (dermatoza neutrofilica), pierderea auzului, sensibilitate la lumina, deficiente de vedere, cresterea secretiei lacrimale, modificari ale culorii pielii, inflamatie a tesutului gras de sub piele, ulceratii ale pielii, aparitia de vezicule pe piele, afectiuni ale unghiilor, afectiuni ale firului de par, sindrom mana-picior, insuficienta renala, urinare frecventa, marirea sanilor la barbati, tulburari menstruale, disconfort si slabiciune generale, scaderea functiei glandei tiroide, pierderea echilibrului in timpul mersului, osteonecroza (o boala in care scade aportul de sange la nivelul oaselor, ceea ce poate determina pierderea tesutului osos si moartea osului), inflamatie a articulatiilor, tumefierea pielii oriunde pe suprafata corpului.

- Dureri: inflamatie a unei vene care poate determina inrosire, durere si tumefiere, inflamatie a unui tendon.

- Creier: pierderea memoriei.

- Testele pot evidentia: rezultate anormale ale analizelor de sange si functie renala posibil afectata din cauza produsilor de degradare ai tumorii distruse (sindrom de liza tumorala), concentratii mici de albumina in sange, valori mici ale limfocitelor (un tip de celule albe din sange) in sange, valori mari ale colesterolului in sange, tumefierea ganglionilor limfatici, sangerari la nivelul creierului, neregularitate a activitatii electrice a inimii, crestere in dimensiuni a inimii, inflamatie a ficatului, proteine in urina, valoare crescuta a creatin-fosfokinazei (o enzima care se gaseste in principal in inima, creier si muschii scheletici), valoare crescuta a troponinei (o enzima care se gaseste in principal in inima si in muschii scheletici), valoare crescuta a gamma-glutamiltransferazei (o enzima care se gaseste in principal in ficat) lichid cu aspect laptos in jurul plamanilor (chilotorax).

 

Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane):

- Inima si plamani: marirea ventriculului drept al inimii, inflamatie a muschiului inimii, cumul de simptome ce rezulta din blocarea alimentarii cu sange a muschiului inimii (sindrom coronarian

acut), stop cardiac (oprirea fluxului de sange la nivelul inimii), boala coronariana (de inima), inflamatie a tesutului care acopera inima si plamanii, cheaguri de sange, cheaguri de sange in plamani.

- Probleme digestive: pierdere de substante nutritive vitale, cum sunt proteinele din tubul digestiv, obstructie intestinala, fistula anala (formarea unui canal anormal din anus spre pielea din jurul anusului), afectarea functiei rinichilor, diabet zaharat.

- Piele, par, ochi, general: convulsii, inflamatie a nervului optic care poate duce la pierderea partiala sau completa a vederii, eruptii pe piele de forme diferite si culoare albastru-violet, functie anormal crescuta a glandei tiroide, inflamatie a glandei tiroide, ataxie (o boala asociata cu absenta coordonarii musculare), dificultati de mers, avort spontan, inflamatie a vaselor de sange de la nivelul pielii, fibroza a pielii.

- Creier: accident vascular cerebral, episod trecator de afectare neurologica determinat de lipsa alimentarii cu sange, paralizie a nervului facial, dementa .

- Sistem imunitar: reactie alergica severa.

- Tesut musculo-scheletic si conjunctiv: fuziune intarziata a capetelor rotunjite care formeaza

articulatiile (epifizele), crestere lenta sau intarziata.

 

Alte reactii adverse care au fost raportate cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile):

- Inflamatie a plamanilor.

- Sangerari la nivelul stomacului sau intestinelor care pot duce la deces.

- Reaparitie (reactivare) a infectiei cu virusul hepatitic B daca ati avut in trecut hepatita B (o infectie a ficatului).

- O reactie cu febra, aparitia de vezicule pe piele si ulceratii la nivelul mucoaselor.

- Boala a rinichilor cu simptome care includ edem si rezultate anormale ale testelor de laborator, cum sunt prezenta de proteine in urina si valori mici ale concentratiilor de proteine in sange.

- Deteriorarea vaselor de sange, cunoscuta ca microangiopatie trombotica (MAT), incluzand scaderea numarului de celule rosii din sange, scaderea trombocitelor si formarea cheagurilor de sange.

 

Medicul va verifica unele dintre aceste reactii in timpul tratamentului dumneavoastra.

 

Raportarea reactiilor adverse

Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania: 

Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1 Bucuresti 011478- RO e-mail: adr@anm.ro Website: www.anm.ro

Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

 

5. Cum se pastreaza Dasatinib Zentiva

Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.

Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe eticheta de flacon, blister sau cutie dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului. 

 

6.       Continutul ambalajului si alte informatii

Ce contine Dasatinib Zentiva

- Substanta activa este dasatinib. Fiecare comprimat filmat contine dasatinib 20 mg, 50 mg, 70 mg sau 100 mg.

- Celelalte componente sunt:

Nucleu: lactoza monohidrat; celuloza microcristalina; croscarmeloza sodica; hidroxipropilceluloza; stearat de magneziu.

Film: lactoza monohidrat; hipromeloza; dioxid de titan (E171); triacetin.

            

Cum arata Dasatinib Zentiva si continutul ambalajului

Dasatinib Zentiva 20 mg: comprimate filmate rotunde, biconvexe, de culoare alba pana la aproape alba, cu diametrul de aproximativ 5,6 mm, marcate cu „D7SB” pe una din fete si cu „20” pe cealalta fata.

Dasatinib Zentiva 50 mg: comprimate filmate ovale, biconvexe de culoare alba pana la aproape alba, cu lungimea de aproximativ 11 mm si latimea de aproximativ 6 mm, marcate cu „D7SB” pe una din fete si cu „50” pe cealalta fata.

Dasatinib Zentiva 70 mg: comprimate filmate rotunde, biconvexe, de culoare alba pana la aproape alba, cu diametrul de aproximativ 9,1 mm, marcate cu „D7SB” pe una din fete si cu „70” pe cealalta fata.

Dasatinib Zentiva 100 mg: comprimate filmate ovale, biconvexe de culoare alba pana la aproape alba, cu lungimea de aproximativ 15,1 mm si latimea de aproximativ 7,1 mm, marcate cu „D7SB” pe una din fete si cu „100” pe cealalta fata.

 

Dasatinib Zentiva 20mg, 50 mg si 70 mg comprimate filmate sunt disponibile in cutii continand 60 comprimate filmate in blistere sau cutii continand 60 x 1 comprimate filmate in blistere cu unitati dozate. Sunt de asemenea disponibile in flacoane cu 60 comprimate filmate.

Dasatinib Zentiva 100 mg comprimate filmate sunt disponibile in cutii continand 30 comprimate filmate in blistere, sau cutii continand 30 x 1 comprimate filmate in blistere cu unitati dozate. Sunt de asemenea disponibile in flacoane cu 30 comprimate filmate.

 

Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

 

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul

 

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata Zentiva, k.s.

U kabelovny 130, Dolni Mecholupy, 102 37 Praga 10

Republica Ceha

 

Fabricantii

Synthon Hispania, S.L.

Calle Castello 1, Poligono Las Salinas, Sant Boi De Llobregat, Barcelona

08830

Spania

 

Synthon B.V.

Microweg 22, Nijmegen, Gelderland

6545 CM

Olanda

 

Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European si in Marea Britanie (Irlanda de Nord) sub urmatoarele denumiri comerciale:

Olanda, Republica Ceha, Franta, Polonia, Portugalia, Romania, Marea Britanie (Irlanda de Nord), Croatia, Danemarca, Ungaria, Suedia, Letonia, Lituania, Bulgaria, Estonia, Italia, Slovacia

Dasatinib Zentiva

Pentru orice informatii referitoare la acest medicament, va rugam sa contactati reprezentanta locala a detinatorului autorizatiei de punere pe piata:  ZENTIVA S.A. 

B-dul Theodor Pallady nr. 50 Sector 3, 032266 Bucuresti, Romania Tel.: +4 021.304.7597

e-mail: zentivaro@zentiva.com

 

Acest prospect a fost revizuit in August 2022.

 

 

Inapoi la prospecte