Ai grija de sistemul imunitar al micutului tau!

Ai grija de sistemul imunitar al micutului tau!

Anotimpul rece care se apropie aduce cu el, pe langa vremea capricioasa, si o serie de provocari pentru sanatate, mai ales pentru copii. Pentru a-i ajuta pe cei mici sa intampine toamna cu forte proaspete, iti oferim un duo imbatabil pentru sistemul imunitar, doua suplimente alimentare care vor intari organismul celui mic, facandu-l mai rezistent in fata racelilor si virozelor.
 
Naturalis Imunovit gummy contine un amestec optim de nutrienti, vitamina C si zinc, care contribuie la intarirea organismului, la mentinerea vederii normale, mentinerea sanatatii sistemului osos si ajuta la dezvoltarea normala a functiei cognitive. 
  
Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, fara zahar, cu miere cu rol antitusiv, sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica, ajuta la desfundarea nasului si contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
 
Te asteptam in farmacii cu o oferta speciala: la achizitionarea unui
 poti achizitiona    
 
cu 
 
 
Oferta este valabila pana la 31 octombrie 2020
 

Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

 

Vino in Farmacie!
Farmacistii Catena stiu cum sa te ajute!

 

1+ 1 Imunovit cu -50%
Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere, 100 ml

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere, 100 ml

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, fara zahar, cu miere, sub forma de sirop care are rol are rol antitusiv, sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator,…

Produs oferit cu REDUCERE
Naturalis Imunovit gummy x 30 jeleuri

Naturalis Imunovit gummy x 30 jeleuri

Naturalis Imunovit gummy este un supliment alimentar, sub forma de jeleuri gumate, special creat pentru sustinerea bunei functionari a sistemului sistemului imunitar.  Contine un amestec optim de…