Catena – partenerul de incredere al Foramen in Romania

Catena – partenerul de incredere al Foramen in Romania Catena – partenerul de incredere al Foramen in Romania

Ultima actualizare: 10 martie 2020

Lanțul de farmacii Catena, cu cel mai mare număr de unități la nivel național - peste 800 - este partenerul exclusiv în România al brandului spaniol de produse de igienă orală Foramen.

Cu o experiență vastă în domeniu, de peste 100 de ani, Foramen este un brand care și-a câștigat respectul nu doar în Spania, ci la nivel mondial, produsele sale fiind exportate în peste 40 de țări, pe o piață în continuă creștere la nivel global.

Foramen a înțeles de la bun început cât de importantă este igiena orală în menținerea sănătății populației, dedicându-și întreaga activitate acestui scop.

Dezvoltate încă din 1918, produsele de îngrijire orală Foramen sunt apreciate de milioane de consumatori, grație standardelor înalte de calitate pe care le asigură compania spaniolă, bazate pe studii continue și aprofundate în privința sănătății orale. La acestea se adaugă materiale de înaltă clasă folosite la fabricarea produselor, precum și controale riguroase ale procesului de producție, toate acestea fiind susținute de îndelungata experiență a companiei în acest domeniu, cu un accent uriaș pus pe inovare și dezvoltare.

Datorită investiţiilor uriașe într-o nouă fabrică și în achiziția de utilaje de înaltă tehnologie, procesul de fabricație a fost îmbunătățit și, odată cu calitatea tot mai ridicată a produselor Foramen, a crescut și competitivitatea companiei, pentru cucerirea de noi piețe. De asemenea, Foramen dezvoltă o gamă largă de produse de tip OEM - Original Equipment Manufacturer, fabricate pentru cei mai importanți distribuitori europeni.

Foramen produce o gamă completă de produse de igienă orală destinate atât adulţilor, cât şi copiilor, acestea fiind realizate astfel încât să ofere o utilizare confortabilă şi să asigure o îngrijire zilnică temeinică a cavităţii bucale.

Gama Foramen pusă la dispoziția a milioane de pacienți români de lanțul de farmacii Catena cuprinde zeci de tipuri de produse, de la paste de dinți și periuțe de dinți la apă de gură, accesorii de îngrijre dentară ori produse pentru îngrijire postoperatorie.

Toate produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, oferind satisfacție deplină consumatorilor români - și nu numai -, gama Foramen bucurându-se de aprecierea și încrederea acestora. De altfel, produsele Foramen sunt în prezent cele mai căutate produse de igienă orală din Catena.

Despre Catena

Înființat în 1999, Catena este în prezent lanțul cu cele mai multe farmacii din România și, în același timp, unul dintre cele mai apreciate și cunoscute branduri autentice românești.

Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un nume de referință în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite.

Catena a devenit lanțul cu cel mai mare număr de farmacii încă din 2012, continuând să se dezvolte permanent și extinzându-se la nivel național atât organic, cât și prin noi achiziții. În prezent, Catena a depășit 800 de unități, în ultimii 2 ani numărul de farmacii crescând cu peste 20%, iar planurile de extindere nu se opresc aici.

Aprecierea și încrederea de care se bucură brandul Catena sunt dovedite și de premiile pe care lanțul de farmacii le-a primit în ultimii ani, dintre care pot fi amintite doar câteva: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România, pentru 3 ediții la rând, Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere”, pentru 2 ani la rând; Superbrands – patru ediții consecutive; Qudal - Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România, precum și premiul Customer’s Friend (Prietenul Cumpărătorilor), oferit de ICERTIAS (Asociația Internațională de Certificare, cu sediul la Zurich, Elveția).

De 20 de ani, rețeaua de farmacii Catena integrează imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, redefinind conceptul de stil armonios și sănătos de a trăi, prin derularea permanentă de campanii sociale și de informare a pacienților, prin oferte și broșuri informative oferite gratuit pentru milioane de români, printr-o gamă extinsă de produse, dar și prin cele mai noi și revoluționare tratamente.

„Farmacia Inimii” rămâne și „Farmacia tuturor românilor”, oferind răspunsuri prompte la nevoile acestora, dar, în același timp, îndeplinind criterii foarte importante pentru brandul Catena, precum calitate, servicii la cele mai înalte standarde, informații specializate, proximitate, prețuri bune și o gamă tot mai largă de produse.